Kraniosakral Terapi, Æteriske olier, CBD med mere

Ret ryg og nakke

RET RYG OG NAKKE

Ret ryg og nakke er som oftest uundværlig i en KST behandling.

Når vi i en KST behandling retter ryg og nakke foregår det med klienten liggende på henholdsvis mave og ryg og med det samme BLIDE ”tryk” som ved selve KST behandlingen.

Hvis Kranio Sakral systemets knogler, bækken, ryg- og nakkehvirvler er skæve, vil KST behandlingen i mange tilfælde være nyttesløs. Derfor bør en KST behandling måske i virkeligheden altid starte med at tjekke, om bækken og hvirvler er skæve – og i givet fald at rette dem.

Med ret ryg og nakkehvirvler kan du få rettet og behandlet f.eks. piskesmæld, hovedpine og migræne p.g.a. dårlige arbejdsstillinger, nakke/rygsmerter efter ulykker, smerter i arme og ben p.g.a. nakkespændinger og stress, samt lændesmerter og bækkenproblemer.

Skæve hofter og rygge – og deraf følgende smerter er i øvrigt et udbredt problem. Måske den største folkesygdom overhovedet. Det kan skyldes svage/ skadede muskler, der har svært ved at holde knoglerne på plads. De fleste mennesker har skæve ryg- og nakkehvirvler, og næsten ligeså mange har skæve bækkenknogler.