Kraniosakral Terapi, Æteriske olier, CBD med mere

Organmassage

For ALLE teknikker indenfor KST, bindevævsmassage, Ret ryg og nakke og ORGANMASSAGE gælder, at det ALDRIG må gøre ondt !

Denne blide form for massage forbedrer cirkulationen i dine vitale organer og frigør spændinger omkring disse.

Organmassage stammer fra USA og er videreudviklet i Frankrig.

Sundheden i din krop er afhængig af cirkulation af blod, lymfe, ilt og anden ernæring, der flytter sig gennem hver eneste levende celle i kroppen.

Blod og lymfe samler affaldsstofferne i kroppen op og fører dem til nyrer, lever, lunger. Hjertet pumper blod ud i kroppens forskellige væv, MEN muskulær bevægelse i resten af kroppen er nødvendig for at pumpe blod og lymfe tilbage.

Spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm og tyktarm har muskler der skal føre føder frem i fordøjelseskanalen. Er bevægelsen i disse muskler nedsat pga. f.eks. operation – arvæv eller spændinger bliver musklerne ineffikti-ve.

Fordøjelsesorganerne og milt, nyre, blære, lever osv. er afhængige af andre musklers aktivitet for at føre blod tilbage til hjertet.

Vi får stadig flere og flere problemer, fordi vi er for stillesiddende både på arbejde og i fritiden.

Musklerne langs rygraden ændrer bughulens form og rum, mavemusklerne foran trykker organerne tilbage og vejrtrækningsdiafragma trykker ned. Alt dette ændrer abdomens form som organerne og musklerne omkring er afhængige af for at fungere optimalt.

Alle reduktioner i cirkulationen kan skabe problemer i et eller flere organer – Derfor kan organmassage ved at forbedre bevægelsen i bughulen hjælpe os med at genskabe eller vedligeholde vores helbred.