Kraniosakral Terapi, Æteriske olier, CBD med mere

Kranio-Sakral Terapi

Før du modtager en behandling, vil vi forslå at du læser artiklen om Stillepunkt.

Kranio Sakral Systemet

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og centralnervesystemet er Kranio-Sakral Systemet.Centralnervesystemet er kroppens computer. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne med hjernevæsken, der pumpes rundt i membranerne uden om hjernen. “pumpebevægelsen” kaldes KST rytmen.KST rytmen blev opdaget af William Southerland i 1920érne og er i dag en del af lægestudierne i USA. 1976 startede Dr. Upledger den første undervisning i KST for “menigmand” – siden er KST blevet den hurtigst voksende kropsterapi i USA og Europa.

KST = Kranio Sakral Terapi

KST er en terapeutisk behandling af centralnervesystemet. KST behandling består af forskellige teknikker til en naturlig genoprettelse af skævheder og spændinger, der belaster centralnervesystemet. Når man løsner de forskellige spændinger i membraner, bindevæv og muskler, så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, kan kroppen klare resten selv.

Kroppens “computer” er programmeret til at kunne selv, når den blot får lov. Dvs. når kroppen bliver befriet for spændinger og skævheder retter den sig selv.

Alle KST teknikker har det “blide tryk” til fælles. Terapien udføres altid med meget let hånd, og dette opleves altid meget behageligt af klienten.

Kranio Sakral Terapiens anvendelse

Ved fødslen bliver vi klemt og vredet – så går det ellers slag i slag. Vi slår os og vi falder, støder hovedet, får piskesmæld osv. Når man lider fysisk overlast, kan der ske flere ting. Kroppen spænder op, kraniets membraner krymper og begrænser hjernens funktioner, Kraniets knogler kan forskubbe sig, så hjernen ikke kan fungere optimalt, eller den betydningsfulde nerve i nakken, Nervus Vagus kan sætte sig i klemme:

Skavanker forårsaget af stress belastninger:

Nakke-, ryg- og skuldersmerter samt spændte muskler

Koncentrationsbesvær, angst, irritabilitet

Hovedpine og/eller migræne, glemsomhed

Skæren tænder, svimmelhed og for højt blodtryk

Nervøsitet, søvnløshed og/eller træthed

Depression, let til gråd, mareridt, rastløshed

Mave- og fordøjelsesproblemer. Mavesår, spiser for meget

Hjertebanken, menstruationssmerter,

Halsbrand, hudproblemer, allergi og astma

Skavanker forårsaget af fysiske belastninger:

Hovedpine/migræne og piskesmæld

Dårlig koncentration, hyperaktivitet

Damp, indlæringsproblemer

Motoriske problemer, psykiske problemer

Kolik/fordøjelsesbesvær, bidefunktionsproblemer

Ryg/nakke problemer, spændinger i kroppen