Kraniosakral Terapi, Æteriske olier, CBD med mere

Kinesiotape

Intro til Kinesiotape

Følgende tekst er et oversat uddrag af fra Dr. Kenzon bog om kinesiotape, hvor han forklarer om hans overvejelser bag kinesiotape.

I begyndelsen af 1970’erne eksperimenterede japanske læger med alternative behandlinger, såsom behandling med ultra lav temperatur og ortopædiske lidelser. Mange diagnoser krævede operation og/eller indlæggelse. Andre kunne ikke behandles effektivt.  Efter at have studeret kinesiologi og efter at have taget afsluttende eksamen fra kiropraktorskole i USA blev jeg optaget af at kombinere disse to principper ud udvikle lettere og mere effektive behandlingsmetoder.

 Efter en lang forsøgsperiode udviklede jeg så kinesiotapen i 1973. De fleste patienter kom til min klinik som en sidste udvej med hensyn til deres kroniske sygdomme / funktionelle lidelser. Kinesiotape har givet virkelig gode resultater med hensyn til de pågældende sygdomme / lidelser som ikke er blevet kureret af andre behandlinger.

 Efterhånden som undersøgelsen skrider frem har effektiviteten af tapen overgået de oprindelige forventninger. Kinesiotapen afslapper ikke bare muskelspændinger, men forbedrer også blod- og lymfegennemstrømningen og er effektiv til neurologiske symptomer via hudstimulation.

 Efterhånden som tape og taping-teknikkerne er blevet bedre og antallet af applikationsmåder steget. Kinesiotape bliver stadig bedre. Indsamlingen af erfaringer og data fra forsøg og virkelige behandlinger kan resultere i udvikling af nye behandlinger med tapen. Mit håb er at læseren snart må blive befriet fra sin ”pine”

– Dr. Kenzo

Erfaringer fra BJ-kliniquen.dk med/omkring Kinesio Tape er rigtig gode. Især giver det rigtig god mening at ”tape” efter en behandling med Kranio-Sakral Terapi, hvor kroppen jo er rettet op og i god balance.

Indtil nu har der været super resultater ved tapening for diverse rygproblemer, forslåede/bøjede ribben, muskelsmerter i ben, lymfeproblemer i ben, spændinger i diafragma, med meget mere ;0)

Uddannelse : Lasota Terapi Akademi.