Kraniosakral Terapi, Æteriske olier, CBD med mere

Bindevævsmassage

Når man almindeligvis tænker på massage tænker de fleste på spændte muskler og led der er ømme/gør ondt. Det må gerne være hård massage, der gør ondt mens man får behandling – MEN……….

Mange ved slet ikke hvad bindevæv er – BINDEVÆV udgør mere end 50% af kroppens vægt, alligevel findes der meget lidt ombindevæv i ana-tomibøger. Selv kunstnere har i tidens løb forsigtigt skrabet bindevævet væk på tegninger til anatomibøger.

Når du næste gang skal tilberede et stykke kød i køkkenet, så prøv at studere kødet nærmere. Der findes røde muskelceller, men du vil også ALTID finde hvide hinder – det er bindevæv. Disse hinder deler musklen op i mindre klumper, ja de findes faktisk omkring hver eneste lille røde muskelfiber (se evt. med forstørrelsesglas).

Senerne i kroppen består også af bindevæv.

Dvs. at når man berører en “muskel” kan man ikke undgå at arbejde på / med bindevævet.

Derfor : Når man får bindevævshinden til at slappe af bliver muskelfibrene også afslappede/afspændte.

Med et MEGET blidt/let tryk på bindevævshinderne afspænder terapeuten i SAMARBEJDE med klienten meget hurtigere og lettere klientens krop. Teknikken har også en længerevarende effekt.

Bindevævet omfatter de mellemste og dybe lag i huden, ligamenter, sener, muskler knogler og organer – hermed er terapeuten ikke længere begrænset til at massere klientens muskler, men der er åbnet, så man kan afspænde HELE KROPPEN.

Bindevævsmassage SKAL foregå med meget let berøring og tryk – det må ALDRIG gøre ondt på klienten.